Inloggen

Samenspelen

Spelenderwijs een goede start op school

Door mee te doen aan Opstapje, Opstap of VVE Thuis stimuleert u spelenderwijs de ontwikkeling van uw kind. U doet thuis allerlei activiteiten met elkaar zoals spelletjes spelen, knutselen, zoekopdrachtjes bij praatplaten en rijmen. Ook krijgt u prachtige prentenboeken om aan u kind voor te lezen of te vertellen.  De voorleesboeken zijn in verschillende talen. U kunt voorlezen of vertellen in de taal die u het beste spreekt.

Nieuw

Maar dat is nog niet alles: er zijn nu ook leuke en leerzame digitale boeken en spellen voor uw kind. Uw kind heeft veel plezier en zijn taal- en denkontwikkeling wordt beter.

beertjebereslim
 

Bereslimme Boeken

Bereslimme Boeken zijn interactieve animatiefilms van bekende prentenboeken voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Deze interactieve films stimuleren de taalontwikkeling van kinderen.
Meer informatie

 beertjelib

Letters in Beweging

Letters in Beweging helpt kinderen bij de allereerste stap richting lezen en schrijven. Het doel is dat kinderen gaan begrijpen dat geschreven letters samenhangen met klanken. Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling.
Meer informatie

 

 beertjesamenslim

Samenslim

Samenslim bestaat uit leuke en leerzame computerspelletjes voor kinderen van 3 tot 5 jaar. De spelletjes op Samenslim zijn bedoeld om kinderen spelenderwijs goed leergedrag te laten ontwikkelen.
Meer informatie

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Log in

Inlog professionals

Naam *
Wachtwoord *
Onthouden